Adidas presenterar de senaste tillskotten till ADIZERO-serien: ADIZERO BOSTON 12 och ADIZERO ADIOS 8

nya adidas ADIZERO BOSTON 12 lanseras

Adidas flyttar återigen fram gränserna för innovation med lanseringen av ADIZERO BOSTON 12 och ADIZERO ADIOS 8. Dessa nya tillskott till den prisbelönta ADIZERO-serien har en rik historia av att tillgodose behoven hos snabba löpare, med ADIZERO BOSTON som först lanserades 1982 och ADIZERO ADIOS 2008.

Haile Gebrselassie slog världsrekord i maraton med ADIZERO ADIOS 1 2008, vilket ytterligare cementerade dess rykte som en högpresterande löparsko. Nu, i sina senaste versioner, är dessa skor redo att revolutionera löparupplevelsen ännu en gång.

Läs mer: Bästa adidas löparskor 2023

Omfattande tester med löpare i Kenya

nya adidas ADIZERO BOSTON 12 löparskor

För att säkerställa att ADIZERO BOSTON 12 och ADIZERO ADIOS 8 passar den ambitiösa löpargruppen genomförde Adidas omfattande tester med professionella idrottare i Kenya, inklusive Peres Jepchirchir, Abel Kipchumba och Angela Tanui.

De värdefulla insikterna från dessa tester införlivades i utvecklingsprocessen, vilket garanterar att skorna uppfyller löparnas specifika krav.

Nya ADIZERO BOSTON 12

nya adidas ADIZERO BOSTON 12 löparskor 2023

ADIZERO BOSTON 12 är utformad för att ge löpare känslan av ett lopp under snabba träningspass, allt i en högpresterande träningssko. Den lätta designen i kombination med den senaste tekniken gör den till det perfekta valet för löpare som vill ha en sömlös övergång från träning till tävlingsdag.

Några av de anmärkningsvärda tekniska uppdateringarna i BOSTON 12 inkluderar konstruerad mesh för förbättrad andningsförmåga, energy rods 2.0 för en högpresterande mellansula och kombinationen LIGHTSTRIKE PRO + LIGHTSTRIKE 2.0 för en dämpad och dynamisk åkning.

nya löparskor från adidas 2023

Dessutom visar Adidas sitt engagemang för hållbarhet genom att tillverka ADIZERO BOSTON 12 med minst 50% återvunnet material i ovandelen, vilket bidrar till företagets ansträngningar att bekämpa plastavfall.

nya adidas ADIZERO BOSTON löparskor 2023

Nya ADIZERO ADIOS 8

För dem som vill uppnå sina bästa tävlingstider är ADIZERO ADIOS 8 en specialbyggd tävlingssko som ger exceptionell prestanda. De nya funktionerna i den här modellen inkluderar en lättviktig ovandel i mesh för optimal hastighet, ENERGYTORSION ROD 2.0 inbäddad i mellansulan för en snabb tåavsats och kombinationen LIGHTSTRIKE PRO + LIGHTSTRIKE 2.0 för en dämpad landning och dynamisk fjädringskänsla.

Precis som BOSTON 12 är ADIZERO ADIOS 8 tillverkad med minst 50 % återvunnet material i ovandelen, vilket återspeglar Adidas engagemang för hållbarhet.

ADIZERO BOSTON 12 finns i en Lucid Lemon-färg med detaljer i Core Black för herrar och en Wonder Blue-färg med detaljer i Lucid Lemon för damer.

Priset på skorna är 160€

ADIZERO ADIOS 8 kommer att lanseras i en Wonder Blue-färg med Lucid Lemon- och Lucid Pink-accenter, med en prislapp på 130€.

Både ADIZERO BOSTON 12 och ADIZERO ADIOS 8 finns tillgänglig från och med idag, den 1 juni 2023 via adidas-appen, online och i butik och ADIZERO ADIOS 8 från och med den 15 juni.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *