Adidas Adizero Adios Pro 3 dominerade på Boston Marathon 2023

bästa maratonskor 2023

Jag har redan tidigare utnämnt Adidas Adizero Adios Pro 3 som bästa löparskor för maraton 2023. I Boston Marathon 2023 var det också denna löparsko som dominerade tätplaceringarna bland herrarna. Faktum är att de tre främsta i maratonloppet bar denna sko på sina fötter.

Adidas har gjort många uppdateringar på sin Adizero-skolinje där bland annat Prime X och Adizero Adios Pro 3 är två av mina favoriter. Här tar jag en närmare titt på vilka uppdateringarna är som gjort att skomodellen Adidas Adizero Adios Pro 3 nu kan klassas som bäst i klassen bland maratonskor.

Löparskor bland vinnarna i herrklassen i Boston Marathon 2023

Boston Marathon vinnare löparskor 2023

Uppdateringar på Adidas Adizero Adios Pro 3

bästa löparskor för maraton 2023

Det är ingen tvekan om att Adizero Adios Pro varit en av de snabbaste på marknaden i flera år. De kolfiberförstärkta ENERGYRODS som man introducerade i Adizero-linjen för några år sedan var en vinnare redan från start och har givit många av skomodellerna i linjen en push framåt.

Tredje versionen av Adios Pro har som främsta uppdatering mer skum i framfoten i form av Ultralätt Lightstike Pro och en mer aggressiv tåfjädring. Det som jag upplevde som främsta nackdel med tidigare versioner av skomodellen var att frampartiet var aningen för dåligt skyddat och det gjorde att jag fick känningar i trampdynan under långa löpsträckor.

Nu är detta åtgärdat och det gör att skomodellen nu går att använda även för maratonsträckan för min del. Generellt sett är skomodellen också mjukare, stabilare och mer drivande än tidigare versioner.

Yttersulan i Continental™ Rubber har alltid gett ett utmärkt grepp på våta och torra underlag. Detta var fallet redan i de Adidas skomodeller jag använde för 10 år sedan.

6 olika färger

Adidas Adizero Adios Pro 3 finns i sex olika färger och i fem ytterligare färger för medlemmar. Designen har enligt mig alltid varit en av Adidas starka sidor då det gäller löparskor och jag anser att löparskorna i Adizero-linjen är bland det snyggaste som finns på marknaden vid sidan av Nikes löparskor.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *