6 arbetsdagar kvar

Jag är fortsättningsvis tvungen att köra alternativ träning. Det är dock svårt att vara speciellt deppig just nu med endast 6 arbetsdagar kvar innan min 7 månader långa alterneringsledighet och med sommaren i antågande. Jag kan knappt beskriva hur skönt det blir att få ta en längre ledighet efter 11 år och 6 månader i jobblivet. Det innebär samtidigt att jag kommer att återgå till mina gamla bloggrutiner, med betydligt fler inlägg per vecka. Bara som förvarning. 🙂

Annars har jag rätt svårt att hinna med allt som skall göras just nu. Mina alternativa träningspass tar betydligt längre än de löppass som jag brukar köra och jobbdagarna är också rätt långa just nu då jag försöker få undan allt innan ledigheten. Idag körde jag 55 km på cykel på drygt 2 timmar och igår blev det ungefär 6 km löpning följt av styrketräning och vattenlöpning.

Ja, ni läste rätt. Jag testade faktiskt löpning igår, men testet föll inte väl ut. Jag hade ont från det första steget och egentligen borde jag ha slutat springa redan efter 100 meter. Nu blir det att fortsätta med den alternativa träningen och på fredag har jag beställt tid till en ultraljudsundersökning av min ljumske. Sedan skall det göras en utvärdering om det lönar sig att påbörja en kortisonbehandling eller inte. Om inte fredagens undersökning visar något kan det bli aktuellt med magnetröntgen på benet.

PicsArt_1400610182121
På söndagen sen lunch vid Strampen.

PicsArt_1400608995776
Idag var jag på en sk. Human Tecar behandling vid Frizzes. Jag kan verkligen rekommendera behandlingen.

joso 20.5.2014
Under min cykeltur idag träffade jag igen på syrran som körde ett tröskelpass på 16 km.

PicsArt_1400608901917
En somrig smoothie efter fullgjort cykelpass.

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *