Vinn startplats till The Run Stockholm 14 maj!

Ni har nu möjlighet att vinna en gratis laganmälan för 4 personer till motionsloppet The Run Stockholm 14 maj. Det enda ni behöver göra är att maila kontaktinformation till benny.sjolind@gmail.com för att delta i utlottningen. Vinnaren samt lagmedlemmarna bjuds på startavgiften, funktionströjor och picknick. Vinnaren kan alltså ta med tre vänner till evenemanget som alltså bildar ett lag på fyra personer. Jag använder mig av en slumpgenerator för att utse vinnaren och numrerar deltagarna i den ordning de inkommer. 

the run

Jag citerar therun.nu för mer information om loppet:

I The Run kan alla vara med oavsett ålder eller om du är motionär eller elit. Loppen ställer dig inför en kul utmaning och bjuder dig på en större löpupplevelse än traditionella stadslopp, då banorna sträcker sig genom vacker natur och slingrar sig fram på motionsspår och stigar.

Alla loppen erbjuder sträckorna 5 och 10 km. Du kan delta individuellt eller i lag på 4 personer. Alla som deltar som ett lag får avsluta kvällen tillsammans med en god picknick.

Vår ambition är att du ska få ett inspirerande mål att träna inför och att du ska känna dig stolt över att ha genomfört The Run oavsett vilken träningsbakgrund du har.

Knyt på dig löparskorna och upplev vår vackra natur genom att springa The Run 2013!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *