Träningskläder från Stayhard

Den observante har kanske märkt att jag haft en ny träningsjacka av märket Under Armour på flera av mina pass den senaste tiden. Det händer inte så ofta nuförtiden att jag shoppar träningskläder efter flera år av anförskaffningar på den fronten. Till saken hör även att jag tycker att det är bland det tråkigaste som finns att köpa träningskläder. Jag bryr mig helt enkelt inte så mycket om vad jag har på mig då jag tränar.

För ett par veckor sedan fick jag dock i samarbete med Stayhard testa på en tunn och lätt träningsjacka från Under Armour, ett helt nytt märke för mig, även om det säkert är bekant för de flesta. Till en början kändes jackan lite trång kring bröstet, men allt eftersom jag vant mig har den börjat kännas allt bekvämare.

Men då är det ju inte alltför många långdistanslöpare som spenderat större delen av sitt vuxna liv till att träna upp bröstmusklerna, så därför torde den nog sitta bra för de flesta löpare. En mycket skön träningsjacka som jag kan rekommendera för löpspåret.

Även i övrigt har det kommit en del intressanta träningskläder på Stayhards “träningsavdelning” nu till våren och sommaren, så jag kan rekommendera att ni tar en titt på utbudet.

Efter mitt långpass på 45 km förra söndagen i min nya träningsjacka från Under Armour.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *