Tips för barcelonaresenären

Twitter kan var ett riktigt underbart verktyg för inspiration ibland. Igår fick jag bland annat en ny följare där via som erbjuder riktigt intressanta tjänster med tanke på vår stundande Barcelona-resa. Barcelona Running Tours heter företaget som erbjuder guidade löpturer genom staden.

Barcelona running tours
Barcelona Running Tours

För en löpare är det ett riktigt välkommet inslag i en resa att ha möjlighet av springandes uppleva en ny stad. Ifall jag känner mig någorlunda fräsch i benen efter mitt (halv)maratonlopp skall jag försöka få inprickat en löptur med dessa guider under vår vistelse i Barcelona.

Jag har inte i detalj gått igenom de tjänster som bjuds ut via dessa löparguider ännu, men det verkar som att priserna är överkomliga för de tjänster som erbjuds. Det verkar att finnas 10 olika rutter att välja på av olika längd och med olika sevärdheter per rutt. Den tionde och sista valfria rutten som erbjuds är en sk. customized tour där man själv kan välja de sevärdheter som man önskar ta del av under sin löptur.

Jag vet inte hur väl utbrett sådana här typer av löparguider är i de större städerna runtom i världen, eftersom jag aldrig ens tänkt tanken på att dessa finns. Men för mig kommer det med all säkerhet att bli några guidade löpturer i framtiden på våra resor runt om i världen ifall dessa finns även i andra städer.

Join the Conversation

2 Comments

    1. says: Benny

      Tycker jag också! Jag brukar annars också vilja gå runt och upptäcka nya städer, men på detta sätt kan man snabbt och behändigt kombinera nytta och nöje. 🙂 Alla städer får gärna ha löparguider, t.o.m. Vasa 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *