Syrran vann Kokkola City Run

Syrran har öppnat säsongen på ett alldeles utmärkt sätt. Idag vann hon Kokkola City Run på 1:29:07, vilket samtidigt är hennes personbästa på halvmaraton. Personbästat är definitivt ingen överraskning för mig som följt hennes träning på nära håll. Faktum är att jag tror att det finns en del att kapa där ännu. Enligt rapporter blev nämligen åtminstone de snabbare löparna i halvmaratonloppet tvungna att stanna upp en del när de bakomvarande skulle varvas på det tredje och sista varvet. Loppet löptes nämligen tre varv på samma bana. En arrangörsmiss som borde ha kunnat förutses när man planerar denna typ av lopp.

Men riktigt bra såhär och ännu ett bevis på att utvecklingen är den rätta för Josefin, som alltså syrran heter. Tyvärr kunde jag inte själv närvara vid loppet eftersom vi är i Helsingfors just nu. Vi flög hit redan 8.45 imorse och har lagt mer eller mindre hela dagen på att kartlägga stadens shoppingutbud.

Imorgon blir det ännu en dag i shoppingens tecken. Men innan dess skall jag bege mig iväg till expon för att hämta ut lite gratisgrejor. Man betalar inte 76 Euro i startavgift sådär bara utan att åtminstone få en tröja och lite snacks med sig hem. 🙂 Men på resultattavlan kommer det dock att stå DNS för min del, eftersom jag försvunnit in i shoppingens värld redan innan starten går.

PicsArt_1399663244449
Redan vid 12-tiden checkade vi in på hotellet Glo i Helsingfors. Hotellet är inte bara snyggt och speciellt på utsidan, utan även rummen är riktigt snygga och helt annorlunda mot allt annat jag upplevt i hotellväg.

PicsArt_1399666259728

Sedan vidare på shopping och Finlands bästa bokaffär

PicsArt_1399664191517

Det blir grymt mycket kaffe under dessa dagar med shopping.

PicsArt_1399664073873

Min favorit bland klädaffärer.

PicsArt_1399664273015

Det är rätt spännande med alla nya butiker. Det är rätt sällan jag haft tid att utforska utbudet under mina resor till Helsingfors. Det har mest blivit ett snabbt stopp vid bokhandeln innan hemfärd. Nu har vi dock en hel del med tid att kolla in allt det som Helsingfors har att erbjuda.

dagens shopping 2

Dagens shopping. Får se om det blir annat än öl imorgon.

Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Johanna

    Du borde dricka öl med min man – ni verkar ha precis samma ölsmak 🙂 Här dyker det ockdå upp nyhet efter nyhet på helgerna och väldigt ofta är det just pale ale -sorter 🙂

    1. says: Benny

      Ja, absolut! 🙂 Jag har också som princip att testa på alla nyheter på Ale-fronten under helgerna. Tur att det oftast kommer endast 2 nyheter per vecka. 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *