Spela på ditt nyårslöfte

Nu är det möjligt att få sitt nyårslöfte spelbart via något som heter personliga odds på spelbolaget Paf. Det innebär att vem som helst, så länge utfallet går att bevisa, kan få ett odds på valfri prestation han eller hon planerar att utföra.

Via sidan Nyårslöftet kan man lämna in sitt nyårslöfte och sedan erhålla ett odds av Paf. Detta kan man sedan lämna in för att få det spelbart. Jag är lite osäker hur länge det går att lämna in dessa nyårslöften, men jag skulle nog tro att “kampanjen” är öppen ännu ett tag.

För att sedan spela på dessa löften går man in på denna sida. Ett rätt vanligt nyårslöfte som många gjort spelbara verkar vara huruvida man kommer att springa Stockholm Marathon under en viss tid.

Jag kunde ju också gå in och göra min målsättning i Paris Marathon spelbar eller åtminstone lämna in mitt “löfte” för att se vilket odds jag skulle få… 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *