Sommarsemestern

Då var sommarsemestern över och jag har återvänt till jobblivet igen. Denna semester var en av de mest hektiska, men samtidigt en av de roligaste semestrarna jag upplevt hittills. Man tror alltid att det skall finnas massor med tid under en semester och därför gör man vanligen upp orealistiska planer för vad man skall hinna med. Mitt senaste inlägg som jag publicerade strax innan semestern ger antydningar på att så var fallet även inför denna semester.

Jag märkte dock tidigt att det inte skulle bli någon brist göromål under semestern och lämnade därför helt kallt bort alla de “måsten” som jag vanligen har i min vardag. Till detta hör bland annat läsning, skrivande och liknande inomhussysslor. Istället fokuserade jag helt och hållet på att vara ute och umgås med nära och kära.

Nedan lite av sommarsemesterns program.

sommarbild 3Redan under första semesterveckan hade vi en av sommarens höjdpunkter när Kimmo och Josefin gifte sig.

sommarbild 6Under andra semesterveckan blev det några dagar i Umeå, där mycket shopping och god mat stod på programmet.

sommarbild 2Under de två sista veckorna på semestern hade vi tur med vädret och fick bland annat uppleva några båtturer i Vasa skärgård.

sommarbild 16Öl och god mat blev det massor av under semestern, som sig bör…

sommarbild 4…liksom många härliga kvällspromenader med vår hund Toffe.

sommarbild 7

sommarbild 8En av de bästa sakerna med att vara ledig är ändå att kunna träna på förmiddagen. Jag tränade tillsammans med syrran så gott som samtliga dagar under semestern. Både kvalitetspassen och de lugnare passen drog vi tillsammans. Mer detaljer om semesterträningen kommer i ett inlägg imorgon.

sommarbild 10Ett nytt inslag i sommarträningen som jag inte sysselsatt mig med under de senaste 6-7 åren var fotboll. Jag har inte i detta skede några planer på att återuppta spel i något lag, utan träningen har varit en del i min alternativa träning. Mycket roligt skall tilläggas.

sommarbild 14Efter avslutade träningspass, barfotalöpning på mjukt underlag.

sommarbild 15Som alltid, härligt att avsluta träningspassen med en simtur.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *