Snart 5 år av bloggande

Jag skulle aldrig ha kommit ihåg det själv, men i ett inlägg idag påminde Nina Poppius i sin blogg Pik(k)uliten om att det nu i oktober är hela 5 år sedan vi båda körde igång våra löparbloggar. Poppius är precis som min syrra ambassadör för Hoka One One. Om ni inte är bekant med hennes intressanta blogg föreslår jag att ni kollar in den.

Man kan lugnt konstatera att dessa 5 år gått väldigt snabbt. Men man har även hunnit med en hel del under dessa fem år som man minns med glädje. Framförallt är det kanske resorna man minns i första hand. Det är ju alltid sådant som sticker ut från vardagen som är enklast att komma ihåg. Alla dessa roliga löparresor som vi gjort till olika delar av Europa och t.o.m. ända till Mumbai har alltid varit någon av en höjdpunkt för året.

Om jag skall rangordna åren måste ändå år 2014 komma rätt högt på listan. Då hade vi några oförglömliga resor till Paris och Nice, men framförallt hade vi ju 3 underbart varma månader även “på hemmaplan” det året. Om ni mot förmodan missat att jag är en värmeälskare, så berättar jag det nu. 🙂 Dessutom var jag alterneringsledig det året, så jag kunde njuta fullt ut av att vara ledig från jobbet vid denna tidpunkt.

Det senaste året har inte heller det varit så dåligt trots att vädret varit allt annat än bra. Det är snart ett år sedan jag sade upp mig från mitt jobb och det har jag inte ångrat för en sekund sedan dess.

Jag får väl så lov att återkomma med minnen och bilder från de senaste 5 åren i några blogginlägg framöver. Nu har jag lite annat att göra…

Join the Conversation

3 Comments

  1. says: Staffan

    Jag har också tänkt att skriva något om själva bloggandet eftersom jag nu har hållit på i över åtta år och närmar mig tusen inlägg 🙂 Intressant nog var 2014 lite av en höjdpunkt för mig resultatmässigt som löpare och bloggen var också som störst under perioden 2012-2014. Jag är lite nyfiken på hur du försörjer dig sedan du slutade jobba. Har du ett nytt jobb eller lever du av sparade medel?

    1. says: Benny

      Intressant! Du börjar vara en riktig veteran med bloggandet då. 🙂 Riktig så aktiv har jag inte varit, speciellt inte under det senaste året. Men det verkar som att jag fått upp ångan lite nu igen. 🙂 Då det gäller försörjningen och andra lite mer privata frågor föredrar jag att hålla det för mig själv. Åtminstone vill jag inte diskutera det över bloggen. 🙂 Jag är medveten om att jag öppnade upp för frågan lite i och med min text, men de nyfikna får nog vänta ännu ett tag…

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *