Skådespelaren/löparen/bloggaren David Lenneman

Vissa dagar är mer spännande än andra. På tisdagen hade föreställningen En druva i solen gästspelning på Wasa Teater och i en av rollerna ses David Lenneman som även är mannen bakom löparbloggen JustCantRunEnough där David delar med sig av sina löparäventyr.

Ett par veckor innan föreställningen kontaktade David mig för att meddela att han var på väg till Vasa och ifall vi kunde träffas på en öl efter föreställningen. Tyvärr hade jag inte hängt med när biljetterna till föreställningen släpptes, så jag får sikta någon av föreställningarna i Sverige senare på våren istället. Men att få träffa en maraton/bloggarkollega vars löparäventyr jag följt en tid var definitivt inget man tackar nej till, även om de flesta i min omgivning kan intyga att det inte är det enklaste att få mig ut på några evenemang en vardagskväll. 🙂

David visade sig vara precis så trevlig som jag föreställde mig från hans blogg. Jag kan vara aningen blyg och avvaktande när jag träffar nya människor, men i hans sällskap är det omöjligt att vara den tröga finne som jag i allmänhet är. 🙂 Så glad, livlig och levande är David som person.

Det var en riktig höjdarkväll där jag förutom att jag fick veta mer om David, även blev intresserad av teater som konstform. De fina talen som vi fick ta del av på efterfesten inspirerade mig till den grad att jag redan beslutat mig för att försöka ta mig till någon av föreställningarna av En druva i solen senare i vår.

Tack David ännu en gång för att du tog dig tid att träffa mig! Nedan är trailern från En druva i solen.

Join the Conversation

2 Comments

    1. says: Benny

      Tack det samma! 🙂 Jo, jag håller på och kollar på olika alternativ i Sverige för tillfället. Måste definitivt få in en föreställning nu under våren! Nu kan jag ju äntligen springa, så varför inte ett löppass förutom de självklara ölen. 🙂
      Vi hörs!

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *