Sexig och bra?

Det är alltid lika roligt att få uppskattning för det man gör. Speciellt med tanke på att jag är en rätt ny bloggare, känns det otroligt kul och smickrande att det finns de som tycker om det man gör. Den senaste tiden har jag min blogg funnits med på listor över de sexigaste träningsbloggarna 🙂 och de bästa löparbloggarna. Väldigt uppskattat, tack så mycket!

löpskor hemsida
lopskor.com

Det är alltså på sajterna Oliver & Eva (som alltså säljer sexleksaker :)), samt lopskor.com, en jämförelsesajt för löpskor som man hittar dessa listor.

För att klargöra att jag inte helt tappat markkontakten kan jag direkt säga att jag fortsättningsvis inte ser mig som speciellt sexig och speciellt maratonlöpning som träningsgren är ju heller inget man håller på med för att förmedla sexighet.

På sidan om de bästa löparbloggarna finns även en kort intervju från några av de listade bloggarna. Riktigt intressant läsning för den som är intresserad av löpning.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *