Semesterdag med fullt program

Jag har alltid så stora planer på mina semesterdagar. Man tror ju att det finns obegränsat med tid bara för att man är ledig under en vardag. Oftast får man dock konstatera att hälften av det man planerade lämnar ogjort när dagen närmar sig sitt slut.

Idag har jag i alla fall hunnit med att byta bildäck och vara på ett återhämtande löppass på 21 km samt styrketräning en timme vid Wasa Sports Club. Det känns som en ovanlig lyx att kunna träna mitt på dagen på en vardag, men som alltid då det gäller träning så underskattar man grovt den tid som detta tar av ens dag. När man är ledig försöker man ju dessutom se till att få extra återhämtning med tillhörande powernap på eftermiddagen. Efter att detta är gjort så är det bara att konstatera att det redan är kväll.

Nå, nu skall jag inte klaga alltför mycket. Att ha möjlighet att sova ända till sju på morgonen och dessutom få extra tid för vila mitt på dagen gör riktigt gott med tanke på löpformen.

Nu skall jag iväg på lite veckoslutshandel. För ovanlighetens skull har jag idag helt klart för mig vilken typ av maträtt jag skall göra ikväll, något som i övriga fall inte brukar utkristallisera sig innan jag är inne i butiken. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *