Så tränar du på löpband

träning på löpband

Ibland glömmer man att vi alla börjat nånstans ifrån gällande vår träning. Jag är själv också smärtsamt medveten om hur tungt det kan vara att köra igång på allvar när man haft uppehåll en längre tid. Det kan handla om skada eller allmän motivationsbrist som nu senast.

De senaste gångerna som jag skrivit på konsumentguiden Advized har jag gått till grunden gällande träningen och riktat in mig främst på nybörjare snarare än de som hållit på med löpning och träning en längre tid. I april handlade det om de bästa stegräknarna och idag publicerades en guide för hur man tränar på löpband.

Den guide som publicerades idag är främst avsedd för de som börjar med sin träning på löpband. Trots att det nu är sommar kan löpbandet faktiskt vara ett bra verktyg för att få en mer mångsidig belastning för benen och därmed undvika skador. Men speciellt under övriga delar av året är det en naturlig del av min träning de dagar när vädret sätter käppar i hjulet för effektiv maratonträning på löpband.

Gå för all del in och läs guiden och tipsen som jag skrivit om. Jag får en slant om ni klickar på länkarna, men alla åsikter i listan är såklart mina egna.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *