Resan till Stockholm bokad

Nu har jag äntligen vågat mig på att boka flyg och hotell till Stockholm Marathon. Den skada som jag lidit av ända sedan mitten av december gjorde mig in i det längsta tveksam till en start i nämnda maratonlopp. Men eftersom jag nu kunnat träna tre veckor nästan helt smärtfritt vågade jag mig idag på att boka resan. Nu är det bara att hoppas på att mitt ben inte börjar bråka igen så att jag får de rätta förutsättningarna att genomföra ett bra maratonlopp i Stockholm.

Jag flyger till Stockholm på fredag dagen innan maratonloppet och reser hem på söndagskvällen. Det verkar som att hotellnätterna blivit en hel del dyrare bara på några år i Stockholm, eftersom jag nu fick betala 245 €/natt och alltså nästan 500 € för två nätter. Jag har inte kollat upp prisnivån så noggrant under resten av året i Stockholm, men det kan ju tänkas att just detta veckoslut är extra dyrt pga. det stora evenemang som Stockholm Marathon faktiskt är.

Nåja, det är nog trots allt värt att betala lite extra för att slippa den långa resan med tåg och båt. Dessutom får man nu sova ut ordentligt i en bekväm hotellsäng samt en dag extra i staden med möjligheter att njuta av Stockholms uteliv.

Dagens träning var ett lugnt, återhämtande löppass på 12 km och styrketräning i Wasa Sports Club. Imorgon blir det intervaller på bana. Får verkligen hoppas att benen känns piggare än vad de gjorde idag då…

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *