Res inrikes under 2022

inrikesresor 2022

Under de senaste åren har det visats sig att det har blivit mer populärt att resa inom Sveriges gränser. Många inrikesresor planeras långt i förväg för att senare kunna avnjutas. Ökningen av resor inrikes kan naturligtvis förklaras av den pandemi som drabbat oss under de senaste två åren, men resorna väntas vara mycket populära även under 2022 och framåt.

Det är inte konstigt att vi längtar bort ibland

Vi är ett folk som gillar att resa, vi reser såväl på sommaren som på vintern, till stranden, bergen eller ut till natur och skog. Längtar du också iväg från vardagen? En paus från vardagen är mellan varven behövlig. Ladda upp batterierna och kom ihåg att ta hand om dig själv. Kanske lockar en skidsemester i den strålande vintersolen? Du är inte ensam.

Ljuvlig vintersemester i fjällen

Tusentals svenskar åker på vintersemester till fjällen varje år. De svenska fjällen bjuder på fantastiska upplevelser och vyer. Slalomåkning, längdskidor, vandring samt pulka- och skridskoåkning med barnen. Det finns aktiviteter för hela familjen där ålder inte spelar någon roll. Det finns något för alla. Är ni ett kompisgäng utan barn finns såklart även fjällens populära afterski som lockar. Fest och partaj, fortfarande iklädd skidkläderna, tills solen går upp. Oavsett vem du är och vad du är ute efter finns det en vintersemester som passar som handen i handsken, just för dig med familj eller kompisar.

Mysiga stugor

Vart du än kommer att resa i vinter, så drar ett härligt boende upp semesterpoängen rejält. Om du är intresserad av ett fint boende så är Stugknuten ett bra alternativ om du och familjen eller kompisgänget önskar hyra boende. Vare sig ni önskar hyra en stuga, lägenhet eller hus spelar ingen roll – här finns alla alternativ! Gillar du att vara ute i naturen hela dagarna eller mysa inomhus större delen av dagen spelar ingen roll. Det finns något för alla. Vill du se mer vad som erbjuds kan du läsa mer här.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *