Påskfirandet har påbörjats

Det är riktigt skönt att påbörja första arbetsveckan efter utlandssemestern med långledighet. Jag började morgonen redan halv sex med en timme på motionscykeln hemma. Eftersom jag drog två pass igår med morgonlänk samt ett pass på motionscykeln på kvällen fick det räcka med detta träningspass idag.

Heidi och Toffe
Nu ska jag ta det lugnt några dagar med övriga medlemmar i hushållet.

I övrigt fick vi besök av min äldsta syster och hennes familj efter jobbet då vi var ute och åt på Kaffehuset August. Riktigt härligt att träffa dem igen. Synd bara att de inte är hemma under påskhelgen då vi skall och hälsa på min mamma. De var nämligen enbart på genomresa i Vasa på väg söderut för att hälsa på min systers mans föräldrar i Pargas.

Nu har vi laddat upp med god mat inför helgen. Det blir två matglada dagar här i Vasa innan vi drar till min hemkommun Pedersöre för att  fira påsken i Lepplax.

PicsArt_1364499264215_20130328213448482
Liten cognac för att inviga påskfirandet.

real madrid-barcelona
Min sambo var snäll och lät mig spela några matcher Fifa13 på playstation. 🙂 Jag började genast med uppflyttning till 3:an med mitt nya favoritlag Real Madrid.

PicsArt_1364499417046_20130328213718681
Dagens lunch vid Fondis

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *