Parisresan bokad

Nu är även flyg samt hotell till Parisresan bokade och allt känns genast mycket mer verkligt. Det är ju trots allt endast drygt 12 veckor kvar tills starten går av Paris Marathon! Tidigare i november hade vi ju anmält oss till själva maratonloppet. Vi avreser på lördag morgon 5:e april och själva maratonloppet går av stapeln 6:e april kl. 8.45 lokal tid. Hemfärd blir det på onsdag kväll, vilket gör att vi får några dagar extra på oss att njuta av staden.

Hotellet som vi bokade borde vara under en kilometer från startområdet och det ser rätt mysigt ut, även om man sällan kan dra speciellt långtgående slutsatser utifrån endast bilder. Vi blir en 4 personer stark trupp som reser dit då förutom syrran, även min sambo Heidi och mamma kommer med. Varken mamma eller Heidi skall såvitt jag vet delta i maratonloppet. 🙂

Idag blev det ett distanspass modell längre för mig och syrran. Det blev drygt 20 kilometer i ett rätt lugnt prattempo. Imorgon är det återigen dags för ett kvalitetspass då kortare intervaller på löpband står på schemat.

Bild: Mark Rowland

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *