Nytt utseende på bloggen

Nu är det rätt så precis ett år sedan jag skrev mitt första inlägg här på bloggen. Vad passar väl då bättre än att förnya hela bloggens utseende. De som varit inne på bloggen den senaste timmen har säkert sett en del experimenterande. Tyvärr har jag inte riktigt möjlighet att sköta denna typ av uppdateringar den tid på dygnet när det är som minst trafik på bloggen så därför fick det bli nu under kvällen.

Det finns en hel del saker som ännu behöver ändras rent estetiskt, funktionsmässigt och inte minst språkmässigt. Just nu finns det bl.a. en del engelska inbyggt i vissa delar av av bloggen och det är saker som inte går att ändra på annat sätt än att gå in på kodnivå.

Just nu nöjer jag mig dock med denna så kallade “beta-version”. Hoppas ni gillar min “nya” blogg! 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *