Nyårshälsning från syrran

Här kommer ett inlägg som var meningen att publiceras redan på nyåret. Men som bekant var jag och min sambo på nyårskryssning de senaste 2 dagarna och förutom all annan aktivitet är internetanslutningen inte den bästa på kryssningar. Därför kommer hälsningen först nu. Men det är ju egentligen ingen skillnad, budskapet är ju ändå det samma. I och med denna nyårshälsning hoppas jag att Josefin tar sig tid till flera gästinlägg här på bloggen under år 2015.

Hälsningen:

Nu när jag har 10 dagars ledighet på Teneriffa så lovade jag att skriva ett inlägg. Efter att ha halkat runt på vägarna i Vasa i några veckor nu så bestämde jag mig för en resa söderut i måndags och flög iväg igår. Varför planera när man inte måste?!?

Det känns helt underbart att springa på bar mark med varmt väder. Enda klagomålet vore att man högst kan springa 100 m utan en uppförsbacke men som sagt värmen övervinner alla dessa lååånga uppförsbackar.

Benstyrkan lär åtminstone utvecklas under denna resa. 🙂

Gott Nytt År till Er Alla!

PicsArt_1420187189953

PicsArt_1420187140070

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *