Nya Saucony Triumph 21 har lanserats – Här är alla uppgraderingar på skomodellen

nya Saucony Triumph 21 löparskor 2023

För varje löpare är rätt typ av löparskor inte bara en nödvändighet, utan en verklig investering. Lanseringen av Saucony Triumph 21 markerar en ny era av bekvämlighet och effektivitet för löpning på alla nivåer.

Jag har redan tidigare nämnt Saucony Triumph som bästa löparskor för breda fötter, men den är mycket mer än så. I den senaste versionen av denna skomodell ser vi flera nya innovativa egenskaper.

Egenskaper på nya Saucony Triumph 21

nya Saucony Triumph 21 löparskor 2023

En av de mest betydande uppgraderingarna i Saucony Triumph 21 är införandet av PWRRUN+-teknologin. Detta ger löpare fördelar som exceptionell dämpning och fjädring. PWRRUN+ dämpningssystem ger en otroligt behaglig känsla för varje steg och tar samtidigt upp stötarna från foten mot underlaget. Detta skyddar löparens leder och muskler från de hårda stötarna och minskar risken för skador.

Dessa element tillsammans med en sömlöst stickad ovandel bidrar till en löparsko som, enligt tillverkaren, skall vara den mest bekväma du någonsin kommer att sätta på dig.

Saucony Triumph 21s nya omdesignade snörning ger ytterligare en uppgradering av skons komfort. Med ett mer anpassningsbart snörningssystem kan löpare få en mer exakt och individuell passform. Detta bidrar till att minska risken för blåsor och skav, och det säkerställer att skon sitter stabilt på foten under hela löprundan.

nya Saucony Triumph 21 löparskor 2023 egenskaper

I linje med företagets engagemang för komfort erbjuder Saucony Triumph 21 även en 360-graders passform. Detta innebär att varje aspekt av skon, från den vadderade plösen och den mjuka kragen till den omslutande hälen, är utformad för att ge maximal komfort och stöd. Detta garanterar att du kan njuta av kilometer av ultimat komfort, oavsett hur långt eller hårt du springer.

Med en häldropp på 10 mm, ger Triumph 21 en optimal balans mellan komfort och biomekanisk effektivitet, vilket underlättar en naturlig löpning. Trots alla dessa avancerade funktioner väger Saucony Triumph 21 bara 278 gram, vilket bidrar till att göra det till en av de mest bekväma och högpresterande bland neutrala löparskor på marknaden.

nya Saucony Triumph 21 löparskor 2023

Nya Triumph 21 är en lätt, mjukt dämpad löparskor som är designad även med längre distanser i åtanke. Sauconys satsning på PWRRUN+ teknologi sträcker sig över hela sulplattformen, med en innersula och mellansula som tillsammans skapar en utomordentlig energiåtergivning.

Saucony Triumph 21 är en neutral löparsko som fungerar perfekt för löpare med ett neutralt steg, och som behöver en balanserad blandning av flexibilitet och dämpning. Den här skon är inte bara bekväm för din dagliga löprunda, utan den är även avsevärt lättare än dess föregångare.

nya Saucony Triumph 21 löparskor 2023

Med Saucony Triumph 21 behöver löpare inte kompromissa mellan komfort och prestanda. Den lätta konstruktionen minimerar belastningen på fötterna och möjliggör ett mer effektivt steg, vilket ger dig möjligheten att pressa dig själv och få ut lite mer av din träning.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *