Här är nya Saucony Peregrine 14: Den ultimata löparskon för alla typer av terräng

nya saucony peregrine 14 traillöpning skor

Saucony Peregrine 14 erbjuder en oöverträffad mångsidighet och hållbarhet för löpare att utforska alla typer av terräng. Den senaste versionen i Peregrine-serien lovar att leverera den komfort, det grepp och det skydd som behövs för att tackla tuff terräng. Här är alla nyheter på nya Saucony Peregrine 14.

Lanseringsdatum och pris för Saucony Peregrine 14

nya saucony peregrine 14 traillöpning skor

Saucony släpptes i februari 2024 och finns nu tillgänglig på Sauconys hemsida. Priset för Saucony Peregrine 14 är satt till 1850 kronor, men finns nu till specialpris hos Outnorth.se. Denna modell finns även i Gore-Tex.

Läs mer: Här är nya Saucony Ride 17

Vad är nytt i Saucony Peregrine 14?

Här är några av de viktigaste funktionerna och uppdateringarna på nya Saucony Peregrine 14:

Förbättrad dämpning för alla underlag

vad är nytt i saucony peregrine 14

Peregrine 14 introducerar ett avancerat PWRRUN-dämpningssystem, utformat för att ge mjuka, dämpade landningar på alla underlag. Oavsett om du navigerar på steniga berghällar eller springer genom leriga stigar garanterar den här innovativa dämpningen en bekväm löpning.

Överlägsen komfort vid insteg

Den nya PWRRUN+-innersulan i Peregrine 14 ger ett extra lager av komfort vid insteget, vilket gör skorna betydligt bekvämare än tidigare.

Oöverträffad dragkraft och grepp

vad är nytt i saucony peregrine 14

Kärnan i Peregrine 14:s design är PWRTRAC-yttersulan i gummi, med ett mångsidigt 5mm-mönster. Det ger maximal dragkraft och grepp i tuff terräng.

Mjuk, anpassningsbar stötdämpning

Peregrine 14:s mjukare blandning av PWRRUN-dämpning bygger på grunden i dämpningstekniken och anpassar sig till varje löpares steg, vilket ger dämpade landningar oavsett terräng. Det handlar om att säkerställa en sömlös övergång från hårda ytor till oförutsägbara stigar.

Slitstark, skräpresistent konstruktion

vad är nytt i saucony peregrine 14

Peregrine 14 är byggd för att hålla länge, med en skräpresistent konstruktion som håller elementen ute. Denna hållbarhet är avgörande för löpare som ofta möter tuffa förhållanden och säkerställer att deras skor förblir pålitliga över tid.

Viktiga detaljer i korthet

  • Bäst för: Traillöpning/vandringar
  • Dämpning: PWRRUN
  • Sockliner: PWRRUN+
  • Offset: 4 mm (28/24 mm)
  • Vikt: 267 gram
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *