Nu finns bastutältet “Bast Sauna” på marknaden – Här är alla fördelar med ett bastutält

bastutält fördelar

Enligt undersökningar* finns många fördelar med att bada bastu, men det är inte alla av oss som har möjligheter att ha en bastu hemma. För alla som inte har utrymme att bygga bastu hemma eller för den som vill plocka med sig en bastu på resande fot finns nu en utmärkt möjlighet när bastutältet “Bast” har lanserats. Här är allt du behöver veta om det nya bastutältet Bast Sauna.

Bast Sauna grundades av tre bästa vänner från Luleå som älskar att basta. Bastun har alltid varit deras samlingsplats efter en lång arbetsdag, ett träningspass eller bara för att hitta lugn i vardagen. Flytten till Stockholm innebar en förlust av den dagliga basturitualen, vilket ledde till sökandet efter portabla bastulösningar.

Bast Sauna

Efter att ha experimenterat med olika metoder, från att isolera byggnadsställningar med presenningar till att sätta ihop färdiga bastukit, insåg de att den perfekta lösningen inte fanns på marknaden. Deras insikt var att det borde vara möjligt att isolera värmen i ett tält.

Efter månader av undersökning och testning av prototyper lyckades de utveckla ett bastutält som uppfyller deras höga krav. Med sju olika tält och fem olika kaminer testade, samt åtta månaders produktutveckling, kunde de till slut erbjuda ett bastutält som nu finns tillgängligt för kunder.

Varför ett bastutält?

Bastutält erbjuder flera fördelar för den som vill njuta av bastubad utan att behöva bygga en permanent bastu. Här är några av de främsta anledningarna att välja ett bastutält:

  • Kräver inget bygglov.
  • Kan användas hemma och enkelt transporteras till stugan eller andra platser.
  • Inga behov av att bygga en egen bastu.
  • Kostar mindre än en traditionell bastu.
  • Kan nå temperaturer över 100 grader.

Syftet med Bast Sauna

bastutältet Bast Sauna

Syftet med Bast Sauna är att sprida bastukulturen och göra den tillgänglig för alla, även de som inte har möjlighet att bygga en traditionell, stationär bastu. Genom att erbjuda ett prisvärt och portabelt alternativ kan fler människor få njuta av bastubadets fördelar.

Visionen är att sprida bastukulturen runt om i Europa och att bastutält är en ideal lösning för att introducera denna nordiska tradition till andra kulturer. Bastubad är en uppskattad aktivitet i Norden, och med bastutält kan fler upptäcka dess fördelar.

Varför välja Bast Sauna?

Bast Sauna sätter alltid kunden i fokus. Genom att erbjuda marknadens bästa bastutält och en service där support alltid är tillgänglig, garanteras kundnöjdhet.

Bastutälten från Bast Sauna är noggrant utvecklade och testade för att säkerställa hög kvalitet och prestanda, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla bastuälskare.

*Läkartidningen.se

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *