Några klipp från Paris Marathon

Träningen efter Paris Marathon har börjat riktigt trögt. Som jag nämnde igår har jag vila från löpningen just nu, men hade ändå tänkt köra alternativ träning idag. Istället blev det en vilodag då jag dröjde mig kvar i jobbet lite väl länge på kvällen. Jag har ju som bekant en alterneringsledighet på väg snart och behöver få undan mina ärenden innan dess. Trots att jag inte känner någon stress över att träna just nu så har jag ändå ett inbyggt behov av att röra på mig och blir rätt trög om jag inte får min dagliga motion. Från och med imorgon lovar jag mig själv att inte missa ett enda träningspass även om jag skulle dröja mig kvar sent på jobbet.

Nu på kvällen har jag roat mig med att kolla på lite klipp från Paris Marathon för första gången sedan loppet. Det är riktigt roligt att återuppleva den fina banan och löparupplevelsen igen en gång. Det var ju trots allt lite suddigt där på slutet. 🙂


Nästan hela loppet främst från elitens framfart med taskig ljudkvalitet. Framförallt på detta klipp är det roligt att återuppleva hela banan ur ett annat perspektiv. Helikopterperspektiven från loppet är ju helt fantastiskt!


Ännu ett klipp mer ur motionärsynpunkt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *