Mycket nytt på gång i mitt liv

stränder på malta

Det är evigheter sedan senaste uppdatering här på bloggen. Ibland är det omöjligt att planera för vad livet för med sig. Sedan senaste uppdatering har jag nämligen umgåtts allt intensivare med den kvinna jag träffat här på Malta, vilket gjort att det endast funnits tid för det allra nödvändigaste vid sidan om mitt huvudsakliga jobb.

Jag har postat minst ett inlägg varje dag på mitt livsstilsmagasin och tränat så gott jag hunnit. Här kan ni bland annat läsa om trenderna inom herrmode hösten 2020.

Jag klagar absolut inte jag är oerhört lycklig att ha träffat kärleken. Efter allt det hårda jobb jag lagt in under det senaste året känns det som att jag är värd att njuta ännu mer av livet.

Även om det på kort sikt inverkar rätt mycket på vad jag åstadkommer, så är den lycka jag känner just nu något som ger mig en helt en helt ny dimension i livet.

Jag hade redan tidigare nämnt att jag önskat resa runt och upptäcka Malta mer. Det är tyvärr inget som jag känt att jag haft tid med på egen hand. Det krävs tydligen någon vid min sida för att jag skall ta mig tid för detta.

Förra veckan var vi bland annat till en av stränderna i norra Malta och upplevde det vackra landskapet där. Även i övrigt har vi haft en del äventyr tillsammans som berikat mitt liv väldigt mycket.

Jag försöker träna så gott det går. I allmänhet blir det ett styrkepass och ett löppass per dag. Men eftersom jag inte har någon tävling i sikte är det enbart för hälsans skull jag tränar.

I löparsammang kan jag också tipsa om de listor jag gjort upp på Advized under den senaste månaden. Bland annat har jag uppdaterat listan med de bästa löparskorna och de bästa vikterna. Gå in på Advized och läs mina tips!

Det får bli ett kortare inlägg denna gång. Jag skall försöka uppdatera bloggen betydligt oftare den närmaste tiden. Det krävs bara lite bättre planering i mitt redan överfyllda schema. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *