Måndagsinspiration: Spirit of the Marathon

Just nu känns det oerhört bra med löpning. Jag vet inte om det beror på att kroppen reagerar så bra på mitt nuvarande träningsupplägg eller vad det handlar om, men det känns roligare än på mycket länge att bege sig iväg på de dagliga löpturerna. Det finns en känsla av att kroppen “suger i sig” träningen på ett helt annat sätt än på mycket länge.

Idag blev det 13,5 kilometer återhämtande löpning med syrran. Farten var lugn precis som det skall vara på denna typ av pass, men benen kändes ändå riktigt pigga. Inte alls så trötta som de var under största delen av fjolåret under mina återhämtande pass.

Nedan har jag lagt upp ett långt och inspirerande klipp om maratonlöpning. Åtminstone för mig hjälper det till att få lite extra motivation att nu som då kolla på dylika dokumentärer om löpning.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *