Måndagsinspiration: Running to the limits

Den engelska versionen av Runner’s World utnämnde ifjol dokumentären Running to the Limits som en av de mest bästa dokumentärerna som gjorts om löpning. På basen av de trailers jag sett har också jag blivit riktigt nyfiken på dokumentären, men jag har ändå inte kommit mig för att beställa den.

Till min förvåning hittade jag dokumentären utlagd på youtube när jag sökte efter löparinspiration tidigare ikväll. Jag har ännu inte sett klippet i sin helhet och jag är därför inte säker på om klippet nedan är hela dokumentären eller bara en del av den. Den verkar i alla fall riktigt bra på basen av vad jag sett hittills, så det kan löna sig att ta en titt på den ifall ni söker efter lite extra motivation i er löpning.


Bild: Sheffield Tiger

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *