Målsättningar under övergångsperioden

Jag är uppenbarligen en person som mår bra att ha målsättningar med min träning. Denna vecka har jag svävat i någon form av “vacuum” då det gäller träningen. Förvisso är jag inte ännu fullt återställd efter mitt senaste maratonlopp, men jag har ändå inte riktigt fått upp min motivation till normalnivå ännu. I normalfall räcker målsättningarna som jag har med tävlandet som morot till att träna hårt. Under perioder som denna när den egentliga uppbyggnadsperioden inte ännu påbörjats behövs dock andra morötter för att hålla igång. Dessa finner jag vanligtvis i det välmående som träningen ger och det faktum att träningen rätt väl tillfredsställer ens fåfänga sidor. Inte så att jag skulle känna mig speciellt “fager”, men att göra det bästa av situationen räcker mer än väl. 🙂

Att ha målsättningar med träningen är som nämnt något som jag går igång på. Nu har vi beslutat att vi nästa veckoslut skall bege oss ut och festa lite. Det var inte igår! Då skall jag för första gången sedan nyår göra ett ärligt försök att dricka mig riktigt berusad. En sak som jag gillar med fester är att man inför dessa finner lite extra motivation till att göra sig lite extra fin och det är få saker som får en att känna sig finare än då man är vältränad och fräsch.

Nog om fåfänga, idag har det varit träningsledigt. I jobbet var det också någon av en “mellandag”. En stor del av arbetskompisarna verkade att ha tagit ut höstlov, en del av kunderna också med tanke på hur lugnt det var i telefonen. De hade valt en riktigt bra dag att plocka ut sin semester på med tanke på det vackra vädret. Riktigt kallt har det ändå varit med minusgrader från morgonen och några få plusgrader på eftermiddagen.

Imorgon blir det ett lite längre distanspass genast från morgonen. Förhoppningsvis är det inte alltför halt då det utlovats minusgrader vid den tidpunkt när jag planerat in mitt löppass.

PicsArt_1382117417491
Ikväll blir det några avsnitt av “the Big Bang Theory”. Min arbetskompis var så snäll att han lånade ut ytterligare 3 säsonger av serien till oss. Nu har vi hösten räddad på seriefronten. 🙂

PicsArt_1382117911234
Hösten är en riktigt mysig årstid.

20131018_202705
Första veckoslutsölen.

PicsArt_1382117962036
Äntligen är det Premier League-fotboll igen i helgen efter landslagsuppehållet!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *