Mina upplevelser i oktober månad

malta upplevelser

Det börjar vara dags att sammanfatta oktober månad. Jag har varit allt annat än aktiv här på bloggen den senaste tiden. De som följt mig på mina “Stories” på Instagram vet att jag haft fullt upp med annat.

Jobbet tar naturligtvis en stor del av tiden tillsammans med min andra sajt som jag försöker uppdatera dagligen. Dessutom har jag nu alltså en kvinna i mitt liv som jag prioriterar framför allt annat.

Det är också delvis tack vare henne jag mår så otroligt bra just nu. Det börjar vara 2 månader sedan vi lärde känna varandra och efter det har allt gått väldigt snabbt. Vi har haft en hel del upplevelser tillsammans i oktober. Här är ett litet urval av alla upplevelser.

upplevelser på malta

Egentligen behöver det inte vara mer märkvärdigt än att bege sig ner till stranden och njuta av månskenet en kväll.

Vi har ändå sett till att njuta av vädret fullt ut under veckosluten. Här är vi på Hugo’s Infinity, en takterass på hotellet Hugo’s i St. Julians där vi var i början av månaden.

Veckoslutet efter bar det av med båt till Comino för att fira födelsedagen till en av vännerna till min flickvän.

Hur går det träningsmässigt just nu? Oktober har varit rätt lugn för min del. Jag har fokuserat på att vi skall ha gemensamma aktiviteter och då är träning ett bra sätt att få mer tid tillsammans. Varje vardagsmorgon bär det av till utomhusgymmet där vi kör rätt mångsidig träning. I november är det dock tänkt att jag skall köra igång med mer systematiskt löpträning igen.

Dessa morgontimmar är bland det bästa jag vet. Speciellt med sällskap blir det något alldeles extra.

utsikt valletta malta

På picknick efter en av arbetsdagarna förra veckan.

Det finns många fina områden i närheten där jag/vi bor.

De som följt mina Instagram stories har kanske lagt märke till de många maträtterna i mitt flöde den senaste tiden. Det beror på att flickvännen gör helt fantastisk mat. Hon har tidigare jobbat som kock och därför har hon stor kreativitet då det gäller att få ihop maträtter på många olika ingredienser. Det behövs dock även ett stort intresse av mathantverket för att få ihop dessa mästerverk… och det har hon verkligen.

Ytterligare en liten picknick förra söndagen.

Ibland beger vi oss även tillsammans för att jobba på någon av terrasserna i närheten där jag bor. Det företag jag jobbar hos är numera ett så kallat “remote first” företag, vilket innebär att de allra flesta arbetar hemifrån alla veckans dagar. Vi har möjlighet att bege oss till vårt nya kontor om vi så önskar, men hittills har jag valt hemmamiljön eftersom det sparar mycket tid.

Ibland känns det dock bra med lite miljöombyte vid jobb. Speciellt när det är soligt ute.

Detta var endast lite av det jag hållit på med under månaden. Jag mår alltså väldigt bra för tillfället. Det känns mycket bra att ha träffat en person som jag har så mycket gemensamt med och som jag verkligen bryr mig om… och som också gillar mig som jag är.

Självklart finns alltid sorgen och saknaden efter min bror i bakgrunden. Det kan inte förnekas. Men det är så mycket enklare när man har någon att dela sina tankar med.

Jag hoppas kunna dela med mig av mina upplevelser här på bloggen oftare i den närmaste framtiden. Här är ju livet helt annorlunda än i Finland på alla sätt och vis och jag har väldigt mycket att berätta om mina upplevelser varje dag om jag bara ser till att göra det.

Men nu får det vara bra för denna gång. Vi hörs snart igen!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *