Lördagsmys i nya hemmet

Jag var riktigt nöjd och stolt över mig själv igår i och med att jag lyckades hålla mig till endast några öl under fredagens julfest med jobbet. Detta ledde till att jag vaknade pigg och utvilad igår och kunde påbörja dagen tidigt med att gå ut med vår hund Toffe i vinterkylan.

Efter detta blev det en länk på 14 km med efterföljande styrketräning vid Wasa Sports Club. När min sambo kom hem från jobbet for vi och handlade mat och hade en riktigt underbart mysig lördagskväll med tortillas och lite vin och öl med maten.

Nedan på bilden är lite av de nya ölsorter som jag hittade när vi var och matshoppade. Fuller’s nya öl Old Winter Ale har jag provat på tidigare under veckan och den kan verkligen rekommenderas. Den riktigt positiva överraskningen var ändå Malmgårds Belge. En starköl som närmast kan beskrivas som en utvecklad version av deras Dinkel-öl, men med mycket starkare och mer tydlig smak. Jag är nästan redo att utnämna den till den bästa ölen som jag testat hittills i mitt liv.

Jag inhandlade även Fuller’s Vintage Ale som kom i en snygg förpackning. Roligt att fler och fler bryggerier har börjat satsa mer på exklusivitet och tar fram allt fler annorlunda och smakrika ölsorter i sina sortiment. Denna har jag dock inte testat ännu.

Ett annat roligt inslag till veckosluten nuförtiden är veckoslutsblommorna som min sambo infört. Jag har aldrig tidigare brytt mig speciellt mycket om blommor som inredningsdetalj, men kan nuförtiden uppskatta hur blommor ger lite extra liv till inredningen. Det är nog bara att konstatera att kvinnor har ett sjätte sinne då det gäller öga för detaljer i inredningen 🙂

Lite drickbart till middagen

Uppdukat och klart

Några utslagna hjältar efter dagens bravader. Vår hund Toffe har hittat sin egen soffa.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *