Lite bilder från Stockholmsbesöket

Förra helgen tog vi en välbehövlig minisemester i Stockholm. I huvudsak begav vi oss dit för att bevittna teaterpjäsen En druva i solen, där blogg/löparkollegan David Lenneman spelade rollen som Walter Younger.  Men även en hel del annat hann vi med under vår tre dagar långa vistelse i den svenska huvudstaden.

Nedan några bilder från resan.

Grand Hotel Lobby

På fredag checkade vi in på underbara Grand Hôtel. Om man uppskattar den klassiska stilen samtidigt som man vill unna sig det lilla extra på sin hotellvistelse kan detta hotell varmt rekommenderas. Servicen är nämligen av högsta kvalitet på detta hotell.

Grand Hotel LobbyÄnnu en bild från lobbyn.

grand hotel rum

utsikt rum grand hotelUtsikten från vårt rum var det inget fel på.

utsikt wc grand hotel 2Helt fantastiskt att kunna sitta och läsa med denna utsikt i bakgrunden. Speciellt i det varma och vackra väder som vi hade under veckoslutet.

acqua di parma grand hotelMan hade dessutom förmånen att få tillgång till Acqua di Parmas härliga dofter under vistelsen.

teaterpjäs en druva i solen

På fredag kväll blev det ett besök på Södra teatern och pjäsen En druva i solen. Det är länge sedan jag varit på teater senast och det var mycket roligt att äntligen få chansen att se pjäsen. Jag hade nämligen planerat att få se pjäsen ända sedan jag missade möjligheten här i Vasa under deras gästspel här.

teater södra teaternFina utrymmen.

tak teater stockholm

kungsträdgården stockholmVädret var helt fantastiskt under samtliga dagar på plats. Här vid Kungsträdgården där de liksom på många andra ställen i stan förberedde sig inför kommande Eurovision Song Contest.

bild stockholm

Heidi

lunch stockholm

Lunch på Paolo Robertos restaurang Pane Fresco.

jag 2

öl stockholm

Ett ölstopp vid Café Gråmunken i Gamla Stan på lördag kväll.

öl cider stockholm

annika och andreasLördagskvällen avslutade vi med middag med våra härliga vänner Andreas och Annika som bor i Stockholm.

heidi och maria montazami

Vi träffade på en TV-bekanting på vägen hem från middagen.

hotel diplomat stockholm

På söndag morgon blev det en frukost på Hotel Diplomat. Det är roligt att bekanta sig med frukostmenyn på olika hotell under en vistelse i andra städer.

ölstoff kungliga trädgårdenInnan vi tog flyget hem hann vi ännu njuta av solen på en av terrasserna vid Kungsträdgården.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *