HOKA® släpper Mach X – Nu med en innovativ Pebax®-platta i mellansulan

nya Hoka Mach X löparskor

HOKA® höjer insatserna i skoindustrin och lanserar sitt senaste tävlingsklara underverk, Mach X. Som den senaste medlemmen i den berömda Mach-serien är Mach X en vägsko som smälter samman nödvändigheten av daglig komfort med spänningen i tävlingshastighet och driver ditt vardagliga träningspass till nya höjder.

Löparskor från Hoka One One har blivit oerhört populära världen över tack vare deras unika egenskaper. Hit hör bland rejäl dämpning samtidigt som skorna är väldigt lätta. Nu kommer en intressant nyhet när en av märkets mest populära modeller fått en kolfiberplatta i mellansulan.

Nya Hoka Mach X löparskor

Nya Hoka Mach X löparskor 2023

I linje med önskemålen från hängivna HOKA-idrottare som ville ha ett framdrivande tillskott till sina träningspass, integrerar Mach X den välbekanta komforten från Mach-serien med en innovativ Pebax® framdrivningsplatta.

Resultatet? En mångsidig träningskompis som inte bara ger förhöjd dämpning och respons utan också säkerställer uthållighet för konsekventa milslånga löppass, utan att belasta kroppen.

“Mach X är mer än en tempo-sko; det är en revolution för löpsteg för löpare som är inriktade på det snabba tempot hos våra tävlingsidrottare”, kommenterar Colin Ingram, Vice President of Product på HOKA. “Det är ett nöje för oss att presentera en daglig träningssko som kombinerar dämpning med en livlig respons, vilket ger HOKA:s signaturupplevelse. Om du siktar på det snabbaste fotavtrycket är Mach X ditt rätta val.”

Mach X ligger ett snäpp över HOKA:s icke-pläterade design och visar sig vara ett vassare och snabbare val, framtaget genom rigorösa tester. Mellansulan, med sin Pebax® framdrivningsplatta och toppmoderna skumföreningar, erbjuder en harmonisk blandning av framdrivning och stabilitet som passar för regelbunden användning.

Det viktigaste elementet, PEBA-skummet, ger extra studs, medan den fastare nedre mellansulan ger mer förutsägbarhet än din vanliga tävlingssko, vilket gör den till en idealisk träningssko för ansträngningar bortom tävlingsbanan.

Hoka Mach X löparskor herr 2023

För att säkerställa långvarig prestanda och fast grepp har Mach X en bredare yttersula, som kompletterar den nya mellansulstekniken. Ovandelens design, med kilad plös och creel jacquard-konstruktion, ger en strömlinjeformad, fartvänlig passform.

Den lätta andningsförmågan och den extra komforten hos Mach X gör den till ett pålitligt val för längre löprundor.

Mach X finns nu att köpa online på bland annat Runningdirect.se och andra HOKA-återförsäljare över hela världen.

[lasso ref=”hoka-mach-x-men-runningdirect-se” id=”42652″ link_id=”7789″]
Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *