Heidis 24:e födelsedag

Idag är jag inne på min tredje vilodag utan löpning. Men det har inte varit vilken dag som helst idag, utan min sambo Heidis 24:e födelsedag.

Jag har nog nämnt Heidi lite nu som då i bloggen, men inte genom någon närmare presentation. Vi träffades för 2 1/2 år sedan och har varit sambon nästan lika länge. Vi förlovade oss i april ifjol och har alltså varit förlovade i lite drygt ett år nu. Heidi är snart utexaminerad estenom och jobbar på en kosmetikaffär här i Vasa.

Jag började annars dagen riktigt tidigt idag med en lugn promenad halv 6 innan jag preparerade födelsedagspresenterna till Heidi. Jag  väckte henne halv 7 och överlämnade presenterna.

Även idag har jag varit rätt slutkörd och har därför unnat mig en tredje vilodag helt utan löpning eller övrig träning. Det känns som att jag behöver några dagar utan desto mer tanke på träning, även om det skulle ha varit möjligt att köra alternativ träning i form av t.ex. vattenlöpning, styrketräning eller cykling.

Imorgon har jag dock tänkt köra igång med lite lätt löpning och styrketräning. Det är bara att hoppas att benen håller för ansträngningen. Jag har hursomhelst tänkt vara snäll mot benen och inte springa alltför långa sträckor imorgon.

PicsArt_1370369406234
Mina födelsedagspresenter till Heidi.

PicsArt_1370369571142
Min fina Heidi nyklippt och redo för middag.

PicsArt_1370369918042
På middagen.

PicsArt_1370370011612
Mitt val vid Rosso, pizza och öl. När jag nämnde att det var min sista dag med skräpmat igår glömde jag att vi hade kommit överens om att äta middag ute på Heidis födelsedag…

PicsArt_1370369469751
…men även på lunchen blev jag “lurad” iväg på en hamburgermåltid av mina arbetskompisar. Imorgon blir det dock skärpning 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *