Händelserika dagar i Stockholm

Det är mycket att göra just nu, men jag skall inte klaga – det här är ju vad jag älskar att göra. Jag har ju nyss startat mitt eget företag och just nu rullar uppdragen in i bra takt.

Det var också för det nya företagets “räkning” som jag besökte Stockholm förra veckan för att bättre få in foten i mitt huvudsakliga marknadsområde genom att nätverka. Det är ju i Sverige där mina huvudsakliga kunder finns och förra veckan råkade det dessutom vara pressvecka som jag även detta år var inbjuden till.

Eftersom jag också med jämna mellanrum får inbjudningar att närvara vid olika evenemang, som modevisningar, lanseringar och besök hos intressanta aktörer inom modebranschen passade jag denna gång på att lägga in ett besök hos några av dessa i samband med mitt Stockholmsbesök.

Det är ändå så pass dyrt att resa till Stockholm att det gäller att få in många evenemang medan man är där. Jag står faktiskt i valet och kvalet mellan att flytta till Stockholm till hösten eller till varmare breddgrader, som t.ex. Lissabon. Om det blir Stockholm skulle det först gälla att hitta ett vettigt boende… och det är definitivt inte enkelt i den staden.

Hursomhelst blev det ett av de bättre Stockholmsbesöken jag hittills haft i mitt liv, med många oförglömliga upplevelser. Jag kommer att mer i detalj berätta om mina olika besöksmål under de närmaste dagarna här på bloggen. Men redan här och nu kan jag avslöja att jag tog med mig ett riktigt bra reseminne från mitt besök; min första tatuering för livet!

Även om det var en spontangrej i samband med lanseringen av Highlands nya Twisted Tattoo, så är en tatuering faktiskt något som jag funderat på länge. Jag har till och från funderat på vilken typ av tatuering jag skulle göra. När tillfället sedan dök upp var det bara att ta chansen.

Vad blev det för typ av tatuering då? Jo, naturligtvis Highland Parks logo – en tatuering som jag är mycket nöjd med. Som sagt ett utmärkt reseminne! 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *