Gårdagens fina semesterdag i bilder

Det gäller att passa på de dagar som det är vackert väder här i Finland. Vis av fjolårets “sommar” passade jag igår på att ta ut en semesterdag för att njuta av det vackra vädret.

PicsArt_1368856726987
Genast efter träningen begav jag mig iväg till Kaffehuset Augusts terrass. Det var nästan för varmt där då det inte alls kommer svalkande vindar dit. Men skönt var det.

PicsArt_1368856845060
Min lunch vid August. Lax och gräddpotatis.

PicsArt_1368857484528
Sedan hämtade jag ett par nya tävlingsskor, Asics Hyperspeed 5, som endast väger 198 gram. Jag är dock osäker om jag skall tävla i dessa på Stockholm Marathon. Jag har ju fotinlägg för min överpronation, så det faktum att dessa är neutrala borde inte var något problem. Ska köra några träningspass i nästa vecka med dessa… Fördelen med dessa är att uppbyggnaden är identisk med den Asics Trainer-modell som jag kört så gott som alla träningspass i under vintern och våren.

Jag köper de flesta av mina skor vid Sportia här i Vasa, eftersom de har de mest betjäningsvilliga och väldigt kunniga försäljare där. Just dessa skor köpte jag dock via nätet från Länna Sport i Sverige, eftersom dessa inte fanns vid Sportia.

PicsArt_1368857529863
Mina andra lättviktsskor, Asics Gel-Ds Racer 9, som väger 215 gram. Jag kommer att köra dagens långpass i dessa. Jag har ännu inte riktigt hittat löpkänslan i dessa ännu. De känns aningen för mjuka vilket tar bort lite av “racer-känslan”. Men jag ger dem ännu en chans eftersom jag faktiskt bara sprungit med trötta ben hittills när jag tränat med dem…

PicsArt_1368857043967
Efter att Heidi kom från jobbet for vi genast till Strampen för en middag. Getosttoast valde vi denna gång. Riktigt skönt att redan denna tid på året få inviga årets strampensäsong. En Fuller’s India Ale Pale rymdes även med på menyn…

PicsArt_1368857197418

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *