Fredagswhisky- och mys

Efter en tung dag bakom ratten och en rätt tung vecka också i övrigt är det inte mycket krafter kvar för bus och upptåg. Tur då att jag oftast har min träningsfria kväll på fredagar.

Efter jobbet tog jag mig till en av sportbutikerna i stan och köpte mig en ny pulsklocka av märket Polar RC3 gps eftersom min Garmin Forerunner 210 gett upp för 3:e gången under garantitiden på ett år. Den snälla butikschefen lovade mig en fjärde klocka som jag hämtar på måndag. Men eftersom Garmin-klockan saknar många av de moderniteter som man kan kräva av dagens pulsklockor beslutade jag mig för att ha den endast som reserv ifall även min nya Polar visar sig undermålig kvalitetsmässig. Det behövs nästan en reservklocka eftersom jag är helt beroende av en pulsklocka med gps i min träning.

Nu sitter jag och tar mig en liten fredagswhisky i väntan på att min flickvän skall komma hem från jobbet. Sedan blir det mat och allmänt fredagsmys. Imorgon är det sedan tidig långlänk. En längre rapport om träning och den nya klockans egenskaper efter denna länk.

Fredagswhiskyn

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *