För ett år tillbaka

En positiv sak med att ha en blogg är att man enkelt kan gå tillbaka för att kolla vad man höll på med t.ex. för ett år tillbaka. Nu har jag tyvärr inte haft den längre än just ett år, men det är ändå förbluffande hur mycket man hinner glömma under en så kort tid. Jag hade t.ex. ingen aning om att jag drog mina första Botniahallspass redan i slutet av oktober…

Speciellt med tanke på att det inte hör till mina starka sidor att hålla en träningsdagbok är det ju positivt att jag åtminstone på någon plats dokumenterar min framfart. Nu har jag jobbat tillräckligt med bloggen för idag. Nu blir det Real Madrid-Juventus!

polarklocka
För precis ett år tillbaka köpte jag min Polarklocka. Tänk att en pulsklocka hållit i ett år för mig! (ta i trä) På tal om trä skvallrar bordet i bakgrunden om att vi ännu bodde kvar i vår gamla lägenhet för ett år tillbaka.

öl
Tydligen tyckte jag om öl även för ett år tillbaka…

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *