Födelsedagen-ett välkommet avbrott i vardagen

Idag är det min födelsedag och jag har verkligen sett till att njuta i fulla drag denna gång. 

Dagen började med att min sambo bjöd mig på frukost vid hotell Astor. Vi har inte tidigare varit där på frukost trots att vi planerat det länge. Frukostbordet var riktigt bra och mångsidigt och med säkerhet det bästa vi provat på i Vasa än så länge.

Jag tog träningsledigt hela dagen bara för att njuta i fulla drag av min födelsedag. Jag har så vitt jag vet t.o.m. fått klartecken för att kolla in Sveriges match mot Argentina ikväll :).

När det gäller mitt ben fick jag en lite utförligare beskrivning av mina problem under dagens besök hos läkaren. Man kan inte säga att någon av de diagnoser som jag fått tidigare har blivit motbevisade, utan jag fick en lite klarare beskrivning över vad som egentligen är problemet och varför jag har den smärta som jag har.

Jag har tid hos en massör imorgon som kommer att behandla mig med en sk. LPG-metod. Enligt läkaren har denna metod haft bra resultat hos andra idrottare med samma problem. Jag undviker att bli alltför positiv innan jag prövat den, men i dagens läge känner jag mig redo att pröva på allt…

Astor frukostbord
Frukostbord vid hotell Astor

träningsväska
Min fina träningsväska som jag fick av sambon.

playstation och toffe
Toffe kollar med intresse på en match Fifa13 på playstation. Ett nöje som jag annars inte unnar mig på vardagar.

fastlagsbulle
Eftersom jag inte gillar tårta fick jag en annan favorit.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *