Flyttdags!

Som jag säkert nämnt i något sammanhang har jag sålt min lägenhet och nu skall vi flytta in en ny lägenhet på veckoslutet. Det känns aningen vemodigt att flytta från det som varit ens hem i över 6 års tid nu, men vi har hittat en riktigt fin lägenhet att flytta till så det känns ju bra. Tillsvidare bor vi på hyra eftersom det inte kändes som någon bra idé att ha bråttom när det gäller valet av ett nytt hem.

Det kommer att bli ett riktigt tufft veckoslut med en massa tunga möbler som skall bäras, men jag antar att det väl får klassas som träning också… Idag är det som nämnt vilodag, men imorgon skall jag försöka få in ett långpass 8-tiden på morgonen innan det riktiga flyttandet påbörjas.

Ikväll blir det en lite annorlunda fredagkväll med förberedande packning inför flytten. Får se om man alls hinner med något traditionellt fredagsmys eller om det bara blir tufft slit. Min sambo är en riktig pådrivare när det gäller städning och flytt, så jag kan inte räkna med att slippa lätt undan 🙂

Nedan är lite bilder från vårt nuvarande hem som vi alltså snart skall flytta ifrån.

Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Marika

    Oj, va ni har haft det fint =) Jag hann ju aldrig in och hälsa på! Ni får det säkert lika fint vart ni än flyttar! Lycka till i morgon med allt bärande som en flytt innebär =)

    1. says: Benny

      Tack så mycket! Synd att ni aldrig hann komma och hälsa på, men ni får komma och hälsa på till nya stället då istället 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *