Filmtips för lördagskvällen

Igår hade vi alltså filmkväll vilket är ett rätt vanligt sätt att spendera fredagskvällarna för mig och min sambo efter en sen middag. Efter att ha sett en stor del av det utbud som de har på den lokala uthyrningsfirman den senaste tiden kan man konstatera att det mesta som görs nuförtiden är mer eller mindre skräp. Igår råkade vi dock komma över en riktigt bra film som heter The Vow, eller “älska mig igen” fritt översatt till svenska :).

Min sambo gillar som de flesta andra kvinnor romantiska filmer medan jag föredrar en annan typ av filmer. Denna var dock riktigt bra och kan rekommenderas alla som gillar denna typ av filmer.

Idag blir det annars snart ett långpass i gymmet med spinning, styrketräning och crosstrainer. Sedan skall vi försöka komma oss in till stan på lite fika. Idag är nämligen sambon ledig från jobbet, vilket ju känns lyxigt för en lördag :).

Jag skall också försöka få in några matcher på Fifa13 på playstation idag eftersom jag är mycket nyfiken på vad David Beckham kan prestera i sin nya miljö i PSG. Preliminärt kan jag säga att han ser lite ringrostig ut baserat på de 2 matcher som spelade med laget igår 🙂

the vow
The Vow

david beckham
David Beckham i PSG

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *