Ett litet smakprov från vår lyckade Barcelonaresa

Det har varit lugnt här på bloggen i några dagar nu. Som alltid när man är på resa vill man uppleva så mycket som möjligt under de dagar man är på plats och därför har det varken funnits tid eller ork att logga in på datorn efter en lång dag med fullt program.

barcelona match
En av höjdpunkterna på resan; Fc Barcelona-Rayo Vallecano

Barcelona är en riktigt vacker stad med många möjligheter till både natur- och kulturupplevelser samt shopping. Vi var sammanlagt 6 dagar i staden och för oss var det en riktigt lämplig mängd dagar med tanke på det program vi hade på resan. Ifall vädret skulle ha varit så varmt att det tillåtit solande skulle det säkert ha behövts några dagar till för att hinna med besök på några av Barcelonas fina sandstränder.

Samtliga dagar har det varit tidig väckning med morgonlänk och sedan fullt program ända tills läggdags. Eftersom det blir en hel del med gående under en stadssemester har det tagit en hel del på krafterna och man har varit rätt slut när kvällen kommit.

Ikväll skall jag gå igenom de bilder jag har från resan och redogöra lite mer detaljerat för vårt program under resan. Här är några bilder som jag lite slumpartat lägger upp:

strandtour

Citytour i öppen buss

täten i barcelona marathon

Täten i Barcelona Marathon

målgång barcelona marathon
Målgång i marathonloppet

start- och målområde barcelona marathon
Start- och målområde

expo området
Barcelona Marathons vackra expo-område

fc barcelona rayo vallecano
Våra sittplatser på matchen var perfekta för att få en nära titt på spelarna.
PicsArt_1363855843391
Morgonlänk med gänget

PicsArt_1363856552451
Mycket valmöjligheter på salutorget.

barcelona mat
På resorna är restaurangbesöken viktiga programpunkter. Vi hade tur med vädret och kunde avnjuta flera av våra måltider på någon av stadens uteterasser.

morgonlänk
Bild från första dagens morgonlänk dagen innan marathonloppet som vi gjorde själva istället för arrangörernas “breakfast run” med hänsyn till vårt övriga ressällskap och dagens övriga aktiviteter.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *