En vecka till avresa

Det har varit en riktigt lugn fredag och det fanns därför rätt bra med energi kvar när jag kom hem från jobbet. Jag passade därför på att printa ut lite papper och även i övrigt kolla upp lite detaljer kring Berlinresan nästa veckoslut. I jämförelse med övriga maratonresor som jag hittills deltagit i är det rätt uppenbart att detta kommer att vara den mäktigaste upplevelsen hittills under min korta löparkarriär.

PicsArt_1379698554581

Jag vaknade halv 6 idag och begav mig genast iväg på ett 7 km långt löppass. Benen var överraskande pigga med tanke på att det handlade om ett morgonpass. Jag skulle utan problem ha kunnat köra större delen av passet i maratontempo, men lyssnade istället till mitt förnuft och drog passet i ett tempo runt 4:50 min./km.

När jag kom hem skyndade jag mig till jobbet. Det var ovanligt lugnt på jobbet idag. Man skulle nästan ha kunnat tro att det var höstlov eller något motsvarande på gång med tanke på hur lugnt det var. Efter jobbet fanns det gott om ork att planera lite för resan nästa veckoslut. Det kommer knappast att finnas speciellt mycket tid för att packa eller planera för resan inne i veckan, så därför är det bra att vara tidigt ut denna gång. Jag kommer ju att bli tvungen att stressa iväg till flygplatsen genast efter jobbet nästa fredag.

Nedan har jag en litet klipp från expon som vi kommer att besök på lördag dagen innan maratonloppet. Det verkar att finnas ett rätt stort utbud på expon så jag ser riktigt mycket framemot att besöka evenemanget. Först och främst besöker vi expon för att hämta upp våra nummerlappar, men eftersom det inte finns några andra evenemang inplanerade för dagen lär det ju finnas gott med tid att exploatera utbudet på mässan.

Messe BERLIN VITAL from SCC EVENTS on Vimeo.

Nu på kvällen har vi varit och handlat mat och gjort en riktigt god quinoa-kyckling gryta. Imorgon blir det att testa formen lite med 5 km i tröskelfart, dvs. i ett tempo lite snabbare än maratontempo.

Morgondagen blir lite annorlunda i jämförelse med de flesta andra lördagar eftersom min sambo äntligen har ledigt från jobbet. Med stor sannolikhet kommer vi att spendera eftermiddagen i shoppingens tecken och kvällen på bio.

Som ni kanske observerat har jag placerat en nedräknare till Berlin Marathon uppe i högra hörnet. Som om jag inte vore tillräckligt stressad över det faktum att maratonloppet närmar sig med stormsteg. 🙂

PicsArt_1379697302204
Jag var iväg på mitt morgonpass 5.40 imorse.

PicsArt_1379697745387
Jättegod räksallad vid 1h+k idag.

PicsArt_1379697795935
Det bästa med stället är ändå de Aroma-bröd som erbjuds i samband med måltiderna.

PicsArt_1379697931898
Kvällens middag med quinoa-kyckling gryta.

PicsArt_1379698035381
Annan vinkel. 🙂

PicsArt_1379699216733
Familjebild från när vi besökte Heidis bror tidigare i höst. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *