Drömmen om ett nytt löparstråk

Idag har jag haft en träningsfri dag på grund av en lätt förkylning och har därför haft tid för lite städning i hemmakontoret. Det är ännu en massa grejer som ligger i oordning här hemma efter flytten så därför är det utmärkt med lite oväntad ledighet ibland för att ordna upp sådant som man annars inte hinner med i vardagen.

Har även ordnat upp lite på min dator och råkade då hitta några av de bilder som jag tog när jag var på länk i Central Park i New York för ungefär 4 år sedan. Inget ont om Vasa och de träningsmöjligheter som staden erbjuder, men om man jämför med de vyer och den mångsidighet som Central Park erbjuder så kan man inte annat än avundas dem som har möjlighet att träna varje dag i denna terräng. Nedan finns lite bilder från de två länkar som jag hann göra under min vistelse där.

Imorgon fortsätter förhoppningsvis träningen med intervaller i Botniahallen.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *