Deadline day

Idag har jag en helt träningsfri dag och då passar det ju utmärkt att det råkar vara den mest hektiska dagen på transfermarknaden. Klockan ett på natten finsk tid är det deadline för övergångar på den internationella transfermarknaden och som Arsenal-supporter är det spännande tider just nu. Speciellt med tanke på Mesut Özil sägs vara klar för klubben för den dyraste transfersumman hittills i Premier League-historien på 54 miljoner Euro. Affären är väl inte 100 % klar ännu, men det är bara att hoppas på det bästa…

PicsArt_1378142260371

Det känns lite annorlunda att inte ha någon träning på dagsschemat. Jag kunde ta en riktig sovmorgon idag och vaknade först kl. 7.00. Dessutom finns det så enormt mycket mer tid på kvällarna när man inte lägger 2-3 timmar på träning. Idag har jag hunnit med att ta en längre powernap efter jobbet vi har även hunnit med att i lugn och ro veckohandla nu på kvällen. Annars brukar det bli att rusa iväg på mathandel strax innan stängningsdags eller under lunchpausen.

Även om jag tycker väldigt mycket om att träna och har gjort så dagligen i nästan 20 års tid, så har jag märkt att behovet av att periodisera träningen och göra annat under delar av året växt sig starkare den senaste tiden. Inte på något sätt så att jag skulle ha tröttnat på träningen. Jag älskar den livsstil som träningen medför och skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan den fräscha känsla som det innebär att vara vältränad.

Men som sagt, just idag kändes det skönt med lite vila. Imorgon blir det att återuppta träningen igen och då i form av några tempoökningar i halvmaratontempo på 3:47 min./km. Det är bara att hoppas att benen tagit till sig vilan på ett bra sätt då så att jag får en känsla av att formen är på väg.

PicsArt_1378142744845
Benny matblogg. Lunch på Kaffehuset August i form av kyckling och sås med jordärtskocka.

PicsArt_1378142550021
Vi införskaffade två olika typer av jordnötssmör under veckohandeln. Man skall kanske inte missbruka dessa, men en sked då och då istället för kakor till kaffet känns som ett mycket hälsosammare alternativ.

PicsArt_1378142684303
Heidi gjorde en god smoothie på kokosmjölk, banan och blåbär ikväll.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *