De konstigaste sakerna som säljs på internet

konstiga saker på internet

På internet, där går det att hitta en massa konstiga saker som säljs. Sedan finns det även coola, kul prylar, som på Stuffstore. Men i denna text ska vi ta upp konstiga saker som sett till salu på nätet. Idag är internet fullt av alla typer av produkter för nästan vilken funktion eller syfte som helst. Det finns ingen ände på vad du kan köpa dig själv online i vår moderna digitala värld.

Så, vad är några av de konstigaste sakerna du kan köpa online? Här är ett urval av några av de konstigaste sakerna som säljs på internet.

Glow-in-the-Dark toalettrulle

En cool stuff är en glödande toalettrulle som säljs lite varstans på nätet. Det är helt enkelt fluorescerande toalettpapper. Helt perfekt om du är en som går på toaletten mitt i natten och inte vill tända lampan. Dock är den bra mycket dyrare än vanligt toalettpapper. 

Finger-ätpinnar

Många av oss gillar att äta mellanmål medan vi spelar, arbetar eller bara ägnar oss åt våra olika enheter. Men att äta mat med händerna samtidigt som vi hanterar teknik kan resultera i uppbyggnad av mycket fett och smuts, särskilt i tangentbord och kontroller. Så, vad är lösningen här? Tja, du kan lämna mellanmålet till en annan gång, eller så kan du ta dig några fingerätpinnar.

Finger-ätpinnar låter dig plocka upp mindre snacks som chips, nötter, godis eller bär medan du använder din bärbara dator, PC, smartphone eller annan enhet. De är både användbara och prisvärda och kan hjälpa dig att hålla smuts borta från din dyra teknik.

Någons ansikte på en kudde

Det finns mycket du kan göra för att dekorera en kudde: lägg till paljetter, mönster, tofsar eller något annat sött tillbehör. Men någons ansikte? Tydligen! Under de senaste åren har denna knäppa presentidé blivit mycket populär, med människor som använder bilder på sina vänner, släktingar och husdjur som en sorts knäppa minnessaker.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *