Dags att sparka igång veckan

Senast jag hörde av mig här på bloggen var det fest på gång… och fest blev det. Tur att det inte blir mer än 1-2 gånger per år med dylika fester eftersom det tog flera dagar att återhämta sig ifrån spektaklet. Nu har jag igen nog av festande för ett år framåt…

Dagarna efter var väl känslan lite som nedan. 🙂

Men nu börjar jag vara igång igen och har kört två löppass efter festandet, 18 km igår och 12 km idag. Ännu idag har jag dock känt mig lite trött och seg, men imorgon hoppas jag att jag återhämtat mig till fullo igen. Om inget annat funkar kan man ju försöka peppa igång sig med andra energiska människor.

PicsArt_1415043853909

Ett av de få bevisen som finns från festen i fredags. Här under någon typ av “bröllopslek”. Ser väl inte helt klar ut i blicken vid denna tidpunkt på kvällen. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *