Dags att köra igång på allvar

Det har tagit ett tag att komma igång här. Största orsaken till detta är att jag tidigare använt mig av en värdelös hosting som gjort sajten både långsam och närmast omöjlig att arbeta med i backend. Nu är det fixat tack vare en vän här på Malta och sajten är snabbare än någonsin!

Jag sålde alltså min huvudsyssla i oktober och tanken var att ta det lugnt ett tag efter det. Med facit i hand blev det inte riktigt så. Tack vare min löparkompis här på Malta kom jag i kontakt med nya kollegor redan i november och i början av december körde vi igång med ett nytt projekt. Det känns både roligt och inspirerande att denna gång ha andra att jobba tillsammans med mot nya mål.

Vi är ännu i startskedet, men målen är högt ställda med detta projekt – inte minst tack vare alla specialkunskaper som mina nya kollegor besitter.

Jag har även ett annat projekt tillsammans med en svensk kille som jag varit i kontakt med en längre tid över nätet.

Med andra ord har jag inte direkt varit sysslolös de dryga fem månader som gått efter försäljningen av min huvudsajt. Det har varit rätt hårt jobb de senaste månaderna och det är också något som jag strävar efter under vintermånaderna här, eftersom jag vet att jag alltid vill ta det lugnare under sommarhalvåret här på Malta.

Nya intressen och utmaningar

Vi återvänder till mina planer för denna sajt. Jag kommer att fortsätta att till stor del vara inriktad på träning. Det är ju trots allt en stor del av mitt liv här på Malta. Men jag kommer också att ge er en närmare inblick i vad jag sysslar med på dagarna och dela med mig av mina många intressen.

Livet är trots allt helt annorlunda nu i jämförelse med hur det varit tidigare. Framförallt i jämförelse med hur det var i Finland, men även med hur jag levt tidigare här på Malta.

Eftersom jag numera använder engelska som mitt dagliga språk kommer en stor del av mina framtida inlägg vara på detta språk. Detta är delvis för att mina läsare i framtiden i allt högre grad kommer att komma från andra länder än Sverige och Finland, men även för att jag skall utveckla mina kunskaper i skrift.

Nu är jag äntligen igång och kommer att uppdatera denna sajt med nya inlägg med jämna mellanrum. Välkomna hit igen!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *