Äntligen klart med flytten!

Som ni märkt har det inte skett mycket här på bloggen de senaste 5 dagarna. Det beror på att vi var tvungna att lägga på en växel till med flytten för att hinna bli klar till idag när det var dags att överlåta lägenheten och slutföra försäljningen.

Det har varit såpass mycket att göra varje dag att jag inte ens haft tid att öppna datorn och allra minst blogga under dessa dagar. Jag har tränat som vanligt, men genast efter träningen har det varit avfärd till gamla lägenheten och packande hela kvällen. Samtliga kvällar denna vecka har jag gått och lagt mig tidigast ett på natten. Igår var jag i säng så sent som halv 3. Det är imponerande vilken mängd möbler och kläder man samlat på sig under åren. Det faktum att den gamla lägenheten dessutom hade så otroligt stora förvaringsutrymmen gjorde att mängden “bråte” aldrig verkade ta slut.

Allt detta har naturligtvis påverkat träningen en hel del, men jag har ändå tränat på som vanligt och ligger hittills denna vecka på en mängd som kommer att göra att jag överskrider 100 km löpning denna vecka. En närmare redogörelse över mina träningspass denna vecka kommer att komma efter min långlänk imorgon.

Idag var jag alltså på banken och vi slutgjorde affären. Det kändes mycket skönt att alla parter verkade nöjda med affären och nu ska jag bara njuta av kvällen med god mat och några öl.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *