Här är nya Altra Vanish Carbon 2 – En supersko med bred tåbox

nya Altra Vanish Carbon 2 löparskor

Altra har en trogen skara av fans bland löpare tack vare deras löparskor med bred tåbox och noll drop. Därför är det intressant att de även finns representerade inom landsvägslöpning med flera intressanta nya produkter. En av dessa är Altra Vanish Carbon 2 som är en riktig lättviktare som utlovar snabba tider.

Det är tydligt att Altra gör en satsning även utanför sitt kärnområde traillöpning. Inom detta segment är man erkänt starka med modeller som Timp och Lone Peak. Men under senare tid har man även börjat satsa på maximalt dämpade löparskor för landsvägslöpning och har redan idag några riktigt intressant modeller ute som t.ex. AltraFWD Experience och Olympus – bara för att nämna några.

Nya egenskaper hos Altra Vanish Carbon 2

Altra Vanish Carbon 2 löparskor

Altra Vanish Carbon 2 är Altras bidrag till det snabbt växande segmentet med carbon-skor. Den sko är konstruerad för hastighet och prestanda och är utrustad med en kolfiberplatta i full längd som är noggrant utformad för att förbättra ditt stegs naturliga asymmetri med 14 %.

Altra Vanish Carbon 2 erbjuder en förhöjd stackhöjd, som går från 33 mm till 36 mm. Denna justering är inte bara för syns skull; den innehåller Altra EGO PRO™ mellansuleskum, som är 32% lättare än sina föregångare.

Altra Vanish Carbon 2 löparskor egenskaper

Skummet är inte bara lättare utan också mer följsamt, vilket ger en oöverträffad blandning av dämpning och respons under foten. Skons övergripande design är ett bevis på Altras engagemang för att tillhandahålla en tävlingssko som inte kompromissar med komfort eller hastighet.

Det slutar inte där, den erbjuder också en 75% förbättring av flexibiliteten tack vare ytterligare flexspår i yttersulan. Denna designförbättring säkerställer att varje steg är mer naturligt och effektivt, vilket gör att löpare kan hålla farten utan att offra fötternas naturliga rörelse.

Tillsammans med Altras signatur FootShape-passform, som ger en rymlig tåbox och en åtsittande mellanfot, säkerställer Vanish Carbon 2 att din fot kan röra sig som den var avsedd, samtidigt som den bibehåller ett nolldropp för en mer naturlig löpställning.

Altra Vanish Carbon 2 specifikationer

  • Vikt: 229 g
  • Stabilitet: Neutral – Erbjuder balans och stöd utan onödig bulk.
  • Stapelhöjd: 36 mm
  • Häl-till-tå-dropp: 0 mm

Varför välja Altra Vanish Carbon 2?

Altra Vanish Carbon 2 löparskor

Altra Vanish Carbon 2 är märkets supersko och en perfekt sko för tävlingsdagen. Den sticker ut med sin blandning av lättviktskonstruktion, responsivt mellansuleskum och naturlig stegförbättring.

Oavsett om du laddar upp för ett tufft snabbhetspass eller siktar på att slå ditt PR på tävlingsdagen är Vanish Carbon 2 utrustad för att ta dig till mållinjen snabbare och bekvämare. De uppdaterade funktionerna, som den ökade stackhöjden och förbättrade flexibiliteten, säkerställer att varje löprunda är ett steg mot din bästa prestation.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *