Mizuno har lanserat en ny ultralätt löparsko – Wave Rider 27

nya mizuno Wave Rider 27

Mizuno har nyligen släppt en ny modell av löparskor – Mizuno Wave Rider 27. Den här modellen är en uppgradering av sin föregångare och förbättrar löparens steg genom att kombinera exceptionell prestanda med oöverträffad komfort.

Egenskaper i nya Mizuno Wave Rider 27

nya mizuno Wave Rider 27

Nya Mizuno Wave Rider 27 är två gram lättare än sin föregångare och garanterar optimalt stöd tack vare ovandelen i air mesh som ger en åtsittande passform för varje steg.

Wave Rider 27 är fylld med MIZUNO ENERZY-teknik som ökar skons responsivitet och uppgraderar dess mjukhet.

I skons kärna finns den tekniskt avancerade MIZUNO WAVE®-plattan, som är särskilt utformad för att jämnt fördela energin från stöten och ge en mjuk och dämpad löpning. Denna toppmoderna funktion minskar trötthet och tar din löpupplevelse till nya höjder.

Wave Rider 27 visar Mizunos engagemang för kvalitet. Det slitstarka fodret i mesh är motståndskraftigt mot nötning och garanterar lång livslängd. Den sömlösa kilade plösen, utformad utan några sömmar, håller foten bekvämt på plats.

Den förnyade hälkappan ger dessutom en åtsittande, personlig passform och förbättrar stabiliteten under varje löprunda.

En hyllning till hållbarhet

Mizunos hängivenhet till hållbarhet förkroppsligas tydligt i Wave Rider 27. Den växtbaserade vågplattan, tillverkad av Pebax Rnew®, är ett tecken på varumärkets miljövänliga metoder.

Wave Rider 27 innehåller dessutom över 90 % återvunnet material i fodret, överdelen och textilen i fodret. Detta understryker Mizunos ansträngningar att balansera enastående prestanda med miljömedveten design.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *